Adolfsen Maskin og Transport AS – Totalleverandør av entreprenørtjenester

Med lang erfaring og en moderne maskinpark tilbyr Adolfsen Maskin et komplett spekter av tjenester innen grunnarbeid. Har du et arbeid som skal utføres, men er usikker på pris og fremgangsmåte? Kontakt oss for en kostnadsfri prat om ditt prosjekt. Vi kommer gjerne på befaring og gir deg et uforpliktende tilbud på arbeidet.

Snøbrøyting og strøing

På vinterstid tilbyr vi brøyting av snø og strøing av veier. Vi utfører snøbrøyting og strøing for både private og offentlige aktører, og kan rykke ut på kort varsel. Ikke vent til uhellet er ute – Kontakt oss straks det er kommet snø eller is på din veistrekning.

Graving av tomter

Med vår maskinpark og kompetanse kan du trygt overlate graving til Adolfsen Maskin. Ingen oppdrag er for store eller for små. Vi utfører graving for bedrifter, privatpersoner og offentlige aktører – Snakk med oss for uforpliktende befaring og pristilbud.

Planering

Adolfsen Maskin utfører planering av alle typer uteareal. Planeringsarbeidet utføres grundig og nøyaktig, og etterlater et jevnt underlag klart for asfalteringsarbeid, belegningsstein, kunstgress eller andre typer dekke. Med egne lastebiler kan vi selv stå for frakt av fyllmasse til arbeidsområdet.

Drenering

En fuktig kjeller kan rammes av sopp, kondens og salt på veggene — noen som på sikt kan bli skadelig for hele bygget. Fukt skyldes oftest dårlig drenering rundt grunnmur. Adolfsen Maskin har lang erfaring med drenering – Vi graver dreneringsgrøfter og utbedrer eksisterende drenering rundt ditt bygg.

Massetransport

Sand, grus, pukk, singel, stein eller jord — Adolfsen Maskin tilbyr salg og transport av alle typer fyllmasser. Vi garanterer konkurransedyktige priser og rask leveranse. Snakk med oss om dine behov, så gir vi deg et konkret pristilbud på fyllmasser og massetransport.

Graving av vei, vann og avløp

Vi har maskinpark til alle typer graveoppdrag, herunder i forbindelse med veibygging, vann og avløp. Vi utfører oppdrag for både private og offentlige.

Generelt veivedlikehold

En forfallen vei er en farlig vei. Dersom du har ei vei i dårlig forfatning, kontakt Adolfsen Maskin. Vi utfører vedlikehold og utbedring av alle typer veier, fra asfalterte hovedveier til grusveier gjennom skog og privat eiendom.

Steinknusing og produksjon av plenjord

Vi tilbyr steinknusing og egenprodusert plenjord, og leverer massene direkte til din byggeplass.

Adolfsen Maskin og Transport AS

Adolfsen Maskin og Transport AS

Adolfsen Maskin og Transport AS

Adolfsen Maskin og Transport AS

Adolfsen Maskin og Transport AS

Ønsker du uforpliktende befaring?

Kontakt oss